Zagreb, 15. prosinca 2008. – Američka gospodarska komora – AmChamproslavila je deset godina rada u Hrvatskoj. Komora je osnovana 7. prosinca 1998. godine od strane dvadeset kompanija i fizičkih osoba, a danas su njezini članovi vodeće američke, hrvatske i druge međunarodne kompanije.

Kao neprofitna, nepolitička i dobrovoljna udruga Amcham je osnovana s ciljem promoviranja interesa i stajališta tvrtki iz SAD-a, Hrvatske te ostalih stranih kompanija, kako bi doprinijela unapređenju poslovnog okruženja u Hrvatskoj, promovirajući visoke standarde poslovanja.

Na svečanosti održanoj u hotelu West In predstavljeni su brojni projekti i događanja koje je AmCham u ovih deset godina uspješno realizirala. Proslavu su uveličali ugledni gosti iz poslovnog svijeta i diplomacije, a tijekom službenog dijela događanja predsjednik Američke gospodarske komore, gospodin Arn Willems predao je zahvalnice dosadašnjim predsjednicima komore, predsjednicima odbora AmCham-a te istaknutim članovima za podršku u radu.

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj danas broji više od 170 članova, ima četiri zaposlena djelatnika, a izvršni direktor gospodin Damir Vucić, ujedno je i član Hrvatskog društva lobista.

Kolegama iz AmChama čestitamo na velikoj obljetnici te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Priredio: Natko Vlahović

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress