Zagreb, 2. prosinca 2009. – Hrvatsko društvo lobista održalo je božićni domjenak u restoranu Muzeja za umjetnost i obrt koji je okupio šezdeset članova HDL-a, sponzora i poslovnih partnera.

Prof.dr.sc. Mate Granić, predsjednik HDL-a, održao je govor u kojem je predstavio ostvarenja HDL-a u 2009. godini. Od značajnijih postignuća izdvojio je  organizaciju klubova lobista, predavanja, seminara i lobističkih treninga, održavanje međunarodnog simpozija o lobiranju, sudjelovanje na konferencijama u zemlji i inozemstvu. Isto tako, istaknuo je uspješnu organizaciju studijskog putovanja u Bruxelles, suradnju s lobistima u regiji, pozitivnu medijsku zastupljenost i pokretanje znanstvenog istraživanja o lobiranju u poslovnom sektoru.

U govoru se zahvalio i Vladi Republike Hrvatske te Ministarstvu pravosuđa na podršci u nastojanjima HDL-a da se lobiranje zakonski regulira tijekom 2010. godine.

Na kraju je istaknuo i doprinos članova, kojih je trenutno 97, te ih pozvao da se aktivno uključe u rad HDL-a kako bi svojim prijedlozima i znanjem doprinijeli što kvalitetnijem radu Društva.

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress