LinkedIn je unajmio Westbourne Communications, tvrtku koja se bavi odnosima s javnošću i to je prvi put da tvrtka dolazi Ujedinjenog Kraljevstva.

Najveća svjetska društvena mreža za zapošljavanje na Internetu okrenula se agenciji Jamesa Bethella kako bi bila što konkurentnija na tržištu.

LinkedIn rukovodi najvećom svjetskom profesionalnom mrežom potencijalnih zaposlenika na Internetu koja ima više od 300 milijuna članova u više od 200 zemalja diljem svijeta.

Glasnogovornik Westbourne-a je izjavio da će agencija pružiti podršku LinkedIn-ovom timu kako bi donositeljima odluka osigurali uvid na tržište rada pokazujući im LinkedIn-ov „Ekonomski graf“.

Partnerica Westbourne-a Jennifer Powers, koja će voditi LinkedIn-ov račun, izjavila je sljedeće: „Misija LinkedIn-a je stvoriti priliku za posao svakom članu globalne radne snage i jako smo ponosni što možemo pružiti podršku ostvarenju tog cilja u Ujedinjenom Kraljevstvu.“

„Nakon što smo blisko surađivali i radili s problematičnim tehnologijama u energetici i transportu, uzbuđeni smo što možemo prenijeti naše iskustvo LinkedIn-u na tržište rada.“

Novi posao za Westbourne došao je ubrzo nakon što su na poziciju predsjednika odnosa s javnošću i javnih poslova doveli bivšeg ministra unutarnjih poslova Jacquia Smitha.

Popis trenutnih klijenata Westbourne-a uključuje neke poznate klijente poput: Birminghamske zračne luke, Hitachi Rail Europe, Centrica i Legal & General.

 

Izvor: Publicaffairsnews.com

Foto: LinkedIn.com

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress