Bruxelles, 7. srpnja 2009. – Lyn Trystman-Gray, lobistica Kraft Foods-a, reizabrana za predsjednicu Društva profesionalaca za Europske poslove –SEAP.

Tom prigodom Trystman Gray je izjavila: “Počašćena sam ponovnim izborom za predsjednicu SEAP-a. U proteklih deset godina SEAP je aktivno i konstruktivno sudjelovao u razvoju profesionalni standarda i etike u javnim poslovima EU i lobiranju. Društvo će ovim putem nastaviti i u budućnosti te ćemo aktivno sudjelovati u narednoj reviziji registra lobista Europske komisije.”

Lyn Trystman-Gray članica je SEAP-a od njegovog osnivanja 1997. godine. Do sada je obnašala funkciju potpredsjednice, a u prosincu 2006. godine prvi puta izabrana je za predsjednicu.

Društvo profesionalaca za europske poslove – SEAP (eng. Society of European Affairs Profesionals) dobrovoljna je udruga koja okuplja lobiste, lobističke firme, think-tankove, nevladine organizacije i sve ostale uključene u europske poslove. Društvo se zalaže za dostizanja najviših profesionalnih standarda u europskim poslovima i promicanje samoregulacije lobiranja. SEAP ima 305 individualnih članova, od koga je pet članova HDL-a.

Ivan Vuković

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress