Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u srijedu 04. 11. 2015., svečano je obilježena 80. obljetnica života našeg kolege, pedagoga, redovnog sveučilišnog profesora u trajnom zvanju, znanstvenog savjetnika i dugogodišnjeg člana Hrvatskog društva lobista, prof. dr. sc. Vladimira Rosića.

Iako u mirovini neumorno dalje radi i stvara kao suradnik na fakultetima i visokim školama. Uz 80. godinu života profesora Rosića izdana je i prigodna knjiga naslovljena “prof.dr.sc. Vladimir Rosić – Pedagog humanizma i tolerancije“.

U toj svečanoj prigodi mnogobrojni gosti, članovi akademske zajednice istakli su vrlo bogat i plodonosan stručni i znanstveni rad prof. dr. sc. Rosića koji je cijeli život posvetio odgoju i obrazovanju u teoriji i praksi te je dao izuzetan doprinos razvoju školstva u Republici Hrvatskoj. Naime ovaj velikan hrvatske pedagogijske misli, autor je tridesetak knjiga, dvjestotinjak stručnih i znanstvenih radova, recenzent i urednik mnogim radovima, te dobitnik niza državnih priznanja.

Hrvatsko društvo lobista ovim putem čestita profesoru Rosiću njegovu obljetnicu i zahvaljujemo mu na doprinosu lobističkoj struci u Republici Hrvatskoj.

 

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress