Zagreb, 10. rujna 2012. – Hrvatsko društvo lobista objavilo je bazu literature na temu lobiranja i javnog zagovaranja koja broji više od 100 znanstvenih i stručnih radova. Baza je namijenjena predstavnicima akademske zajednice, znanstvenicima i studentima, organizacijama civilnog društva i građanima koji se žele informirati i educirati o lobiranju.

Fond zbirke dijeli se prema vrsti literature na članke, knjige, istraživanja, zakone i normativne akte, časopise i power point prezentacije. Radovi su pohranjeni u tiskanom i elektronskom obliku, a sva građa dostupna je u Tajništvu HDL-a, Perkovčeva 2/III, Zagreb.

Korištenje literature je besplatno, a prilikom posudbe potrebno je ispuniti obrazac u kojem ćete navesti opće podatke, svrhu korištenja i signature. Obrazac pošaljite na knjiznica@hdl.com.hr, a traženi radovi bit će Vam dostavljeni putem e-maila ili poštom u roku od tjedan dana od predaje obrasca. Ukoliko se radi o tiskanom izdanju rok posudbe je 30 dana.

Za sva pitanja i detaljnije informacije molimo vas da kontaktirate g. Nikolu Zubalja na knjiznica@hdl.com.hr ili na broj 091 9279 122.

Popis literature nalazi se na sljedećem linku.

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress