Zagreb, 1. listopada 2009. – Hrvatsko društvo lobista održalo je peti “Klub lobista” u restoranu Agava, koji je okupio više od četrdeset članova HDL-a, sponzora i poslovnih partnera.

Sponzor događanja bio je gospodin Ante Grlić Radman, vlasnik Agroproteinke d.d. iz Sesvetskog Kraljevca.

“Klub lobista” redovito je okupljanje članova HDL-a na kojima se raspravlja o aktualnim političkim i gospodarskim temama i projektima s ciljem boljeg upoznavanja i povezivanja članova te razmjenjivanja poslovnih ideja i iskustava.

Gost govornik petog “Kluba lobista” bio je Emil Kuhtić, ekonomski savjetnik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca koji je održao izlaganje na temu Gospodarska kriza u Hrvatskoj i prijedlozi HUP-a u kojem je predstavio najvažnije momente djelovanja HUP-a od početka financijske i gospodarske krize u Hrvatkoj prema socijalnim partnerima, Vladi RH, sindikatima te stručnoj i općoj javnosti. Nakon izlaganja održano je dvosatno druženje članova uz cocktail party.

“Klub lobista” postao je svojevrsna tradicija koju zbog dobre prihvaćenosti naših članova imamo namjeru nastaviti i u budućnosti.

Sažetak predavanja

Ivan Vuković

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress