Zagreb, 24. i 25. veljače 2011. – Ekonomski fakultet u Zagrebu i lobistička tvrtka CBBS u suradnji s European Training Institute-om (ETI), 24. i 25. veljače održali su prvi modul programa “Brussels meets Zagreb” koji je okupio 30 sudionika iz poslovnog sektora, akademske zajednice, agencija i nevladinih organizacija.

Program “Brussels meets Zagreb” održan je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa te u partnerstvu s Hrvatskim društvom lobista.

Prvi modul bavio se pitanjima EU fondovima i pripremi europskih projekata, a predavači su bili Jan Droege i Oana Pennu iz Schumann Associates Brussels; Darko Stilinović iz Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva; Morvai Balazs iz Europa Universitas Kft; Andrea Vugrinović iz Superne d.o.o.; Zadravko Špirić iz Oikona d.o.o. – Instituta za primijenjenu ekologiju i Marina Dabić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

 

Drugi modul “Working with EU”

Drugi modul “Working with EU” održat će se u Bruxellesu od 30. ožujka do 1. travnja, a bavit će se pitanjima EU institucija i udruženja; načinu donošenja i pripremanja odluka; lobiranjem, pregovaranjem, medijima i komunikaciji u EU.

Predavači će biti eksperti za EU pitanja s dugogodišnjim iskustvom rada s europskim institucijama: Daniel GueguenVicky Marissen i Yves de Lespinay.

Cijena drugog modula iznosi 1.400 eura, a članovi HDL-a ostvaruju popust od 5 %.

Program drugog modula preuzmite ovdje.

Za sva dodatna pitanja javite se tvrtki CBBS na 01 2304 001, ceo@cbbs.hr ili European Training Institute-u na sva@e-t-i.be .

Prijavnica za program

Ivan Vuković

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress