Hrvatsko društvo lobista – udruga za promicanje transparentnog zagovaranja interesa organizira prvu TEMATSKU SJEDNICU HDL-a u četvrtak 3. prosinca 2015. u 17h Uredu HDL-a na adresi Srebrnjak 128c, a koja je otvorena za sve članove udruge. Počasni gost sjednice biti će predsjednica Transparency International Hrvatska , gđa. Davorka Budimir.

Na sjednici će se raspravljati o zajedničkim inicijativama HDL-a i TIH-a što uključuje donošenje Zakona o interesnom zagovaranju (lobiranju) kao i drugim mogućim zajedničkim projektima i edukacijama vezanim uz korporativnu etiku i transparentnost.

S obzirom da je sjednica otvorena za sve članove, HDL je i ovog puta organizirao HUMANITARNU AKCIJU u suradnji s Caritasom koja ima za cilj prikupiti košulje, kravate, odjela za muškarce, te suknje, haljine, košulje, šalove, ogrlice, narukvice, torbice za žene, etc. Ravnatelj Caritasa, mons. Fabijan Svalina, organizirat će preuzimanje i transport s mjesta prikupljanja do prostorija Caritasa i daljnje dostavljanje onima kojima će prikupljeno biti najpotrebnije. Vjerujemo da će ova humanitarna inicijativa biti razlog više za dolazak na Tematsku sjednicu.

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress