Hrvatsko društvo lobista, Ekonomski Fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Europski dokumentacijski centar pri Knjižnici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sa zadovoljstvom vas pozivaju na predstavljanje knjige Lobbying in Europe: Public Affairs and Lobbying industry in 28 EU countries koje će se održati u srijedu 24. svibnja u 14 sati u knjižnici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyev trg 6.

Ovo je prva knjiga koja opisuje tradiciju, povijest i regulaciju profesionalnog lobiranja u svih 28 država članica Europske Unije.  Poglavlje o iskustvima Hrvatske obradili su prof.dr.sc. Dubravka Sinčić Ćorić, pročelnica Katedre za marketing Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i potpredsjednica Hrvatskog društva lobista te mr.sc. Natko Vlahović, predsjednik Hrvatskog društva lobista i direktor Vlahović grupe.

Knjigu su uredili Alberto Bitonti i Phil Harris, a izdavač je Palgrave Macmillan iz Londona.

Pozdravnu riječ će imati gđa Marija Šimunović u ime Europskog dokumentacijskog centra i Knjižnice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, a o važnosti lobiranja i knjizi govoriti će autori (prof. dr. sc. Dubravka Sinčić Ćorić i mr. sc. Natko Vlahović).

Raspravu će moderirat mr. sc. Maja Pokrovac, glavna tajnica HDL-a.

Nakon promocije knjige pozivamo vas da se pridružite druženju uz domjenak, poslužen u prostoru Europskog dokumentacijskog centra.

Molimo sve zainteresirane i medije da potvrde svoj dolazak najkasnije do 22. svibnja na e-mail: tajnistvo@hdl.com.hr ili broj telefona 091 202 0108

 

 

Galerija

Gallery

Newsletter


© Copyright 2014. Powered by WordPress