Održavanje web stranica za bilo koje vrste poslovanja

Stvorili smo i upravljamo online trgovinama za klijente. Administracija se sastoji u: modificiranju to jest ažuriranju sadržaja na stranici: tekstovi, slike, video i dokumenti. Dodavanje ili uklanjanje proizvoda; promjena cijena proizvoda; dodavanje proizvoda u kategoriju promocija i popusta; periodična provjera ispravnosti stranice; postavljanje e-mail adresa; praćenje prometa na stranici.

Stranice s vijestima čuvamo sigurnima i ažuriramo ih informacijama. Možemo ubaciti odjeljke za oglašavanje na bannerima i ankete za čitatelje.

Nudimo profesionalne usluge administracije web stranica za obrtnik, udruge i tvrtke.

Platformu i sadržaj stranice ažuriramo prema zahtjevima i potrebama naših klijenata.

Što uključuje upravljanje web mjestom?

Upravljanje web-stranicom rutinski je proces kojim provjeravamo i ažuriramo web-mjesto prema najnovijim standardima. Također se brinemo da je stranica u skladu sa GDPR sigurnosnim standardima i zahtjevima. Kao i njega automobila, održavanje web stranica je vrlo važno.

Mogu li sam održavati stranicu?

Ako se osobno brinete o održavanju stranice, imat ćete manje troškove. Međutim, postoje nedostaci jer ćete morati imati vremena i znanja da to učinite uspješno.

Ako ovu uslugu date vanjskim izvršiteljima, uštedjet ćete vrijeme i stupiti u kontakt s IT stručnjacima koji točno znaju što moraju učiniti.

Objavljeno dana